Arsip tanggal : October 3rd, 2007

Numpak montor miber

Wednesday, October 3rd, 2007 | Kategori Kartoloan | | No Comments »

Mari pilihan anggota de-pe-er daerah, Bunali sing wis entek-entekan nyalon ambek diewangi dodol sawah warisan, kebo, karo celono, akire iso kepilih dadi wakil rakyat. Asline rakyat-e dewe yo gak niat ... [Baca]

Drakula

Wednesday, October 3rd, 2007 | Kategori Kartoloan | | No Comments »

Onok drakula loro jenenge Kentus ambek Kentir.Arek loro iki wis sak wengi gentayangan golek mbun-mbunan gak oleh-oleh.Wis meh katene isuk Kentir mbalik atik lambene abhang kabeh belepotan getih. Ndhelok ngono, ... [Baca]

TLKM Blogger = Spare Time?

Wednesday, October 3rd, 2007 | Kategori Gaya Hidup | | 5 Komentar »

Commenting on journal at http://mymediablogs.com/blogging/2007/09/26/what-blogging-means-to-company/ about "What Blogging Means to Company in Indonesia ?" I dont know whether this article based on deep research on TLKM work habbit or not. But bolded sentenced  below ... [Baca]