Arsip tanggal : October 24th, 2007

ASI

Wednesday, October 24th, 2007 | Kategori Kartoloan | | 1 Komentar »

Yuk Jah lungo nang dokter anak ambek nggendhong bayek. Gak sui Yuk Jah diceluk mlebu, tibake doktere guanteng. Mari merikso bayeke, doktere takok nang Yuk Jah, "Ning, arek iki ngombe ASI ... [Baca]