Arsip tanggal : October 30th, 2007

Nostalgia

Tuesday, October 30th, 2007 | Kategori Kartoloan | | No Comments »

Pas wayahe bulan purnama, Muntiyadi ngejak Romlah ngelencer nostalgia numpak bronpit. Mari ngono, arek loro iku tekan mburine pabrik paku. "Dik, yok opo lek awake dhewe mbaleni lakon limang tau kepungkur pas ... [Baca]