Arsip tanggal : December 4th, 2007

Diuber Celeng

Tuesday, December 4th, 2007 | Kategori Kartoloan | | 3 Komentar »

Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. "Waras ta !!" jare Brudin ndhik Bunali. "Waduh dino iki aku meh mati disruduk celeng " jare Bunali. "Lho kok isok ngono, yok ... [Baca]