ASI

Yuk Jah lungo nang dokter anak ambek nggendhong bayek. Gak sui Yuk Jah diceluk mlebu, tibake doktere guanteng.

Mari merikso bayeke, doktere takok nang Yuk Jah, “Ning, arek iki ngombe ASI opo susu botol ?”

“ASI pak dokter . . .” jare Yuk Jah.

“Wah lek ngono tulung aku prelu merikso susu sampeyan” jare doktere.

Yuk Jah nurut, klambine dibukak. Mari ngono ambek doktere diperikso alon-alon.

Yuk Jah seneng ae, soale enak ambek doktere kan ganteng pisan.

Wis mari merikso, doktere ngomong ngene, “Waduh Ning, yo pantes bayek sampeyan kuru, wong sampeyan iku gak ndhuwe susu.”

Jare Yuk Jah, “Dhudhuk aku sing nyusoni pak dokter “.

“Lha sopo maneh lho ? .” doktere bingung.

“Aku iki ewange . .”

[dijupuk seko Humor Suroboyoan jilid 2]


1 Respon untuk “ASI”

  1. Wah iku yo salah wesel jenenge…:-)

Tinggalkan pesan/komentar