Diuber Celeng

Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin.

"Waras ta !!" jare Brudin ndhik Bunali.

"Waduh dino iki aku meh mati disruduk celeng " jare Bunali.

"Lho kok isok ngono, yok opo ceritone ?" jare Brudin.

"Mau awan iku aku pethuk celeng, terus tak garai, tak kileni ambek pring dhadhak nguamuk.Aku diuber-uber katene disrudhuk, untunge iku celenge bolak-balik tibo kepleset, dhadhi aku sempet menek wit klopo". jare Bunali. "Waduh cik sereme, lek aku sing ngalami wis pucet kepuyuh-puyuh gak karuan" jare Brudin.

"Lho, aku iyo ngono, kon pikir celenge kepleset opo ?"

[dijupuk seko Humor Suroboyoan jilid 2]


3 Respon untuk “Diuber Celeng”

  1. Ke ke ke 😀

  2. lucu….lucu….lucu..!!!!!!

    oooo…celenge wis cuci kaki durung…????

    pesing…..

  3. getting high with hydrocodone and xanax 874 south carolina current mortgage rate lanza hoodia catus xpf %[[ casserole make ahead recipes 196 refinance home mortgage home equity loan gkuh hoodia el paso 8457

Tinggalkan pesan/komentar