Drakula

Wednesday, October 3rd, 2007 | Kategori Kartoloan | | No Comments »

Onok drakula loro jenenge Kentus ambek Kentir.Arek loro iki wis sak wengi gentayangan golek mbun-mbunan gak oleh-oleh.Wis meh katene isuk Kentir mbalik atik lambene abhang kabeh belepotan getih. Ndhelok ngono, ... [Baca]